Självmassage, USA-valfeber och tv-stjärnan som blev fotbollstränare för ensamkommande.

41 min

Thomas Nordegren & Louise Epstein har sportlov så istället är det Ülkü Holago, vanligtvis producent för programmet och Ekots Tomas Ramberg som sitter i programledarstolarna.

Men vi har ändå idag med oss Thomas Nordegren som trots att han är i USA på semester, gett sig iväg till Valdosta, Georgia, för att rapportera om Super Tuesday i vårt program. Han har bland annat haft närkontakt med Donald Trump.

Bindväven är kroppens eget kasslernät som håller ihop musklerna. Yogainstruktören Annelie Alexander vet att den är viktig och i dagens program tipsar hon om hur man tar hand om den på bästa sätt, synnerhet om du har värk i dina muskler. Bland annat visar hon Ülkü Holago och Tomas Ramberg hur de kan massera sig själva, även på svåråtkomliga delar av kroppen.

Shakeb Isaar var tv-stjärna i Kabul men tvingades fly till Sverige från talibanerna. Från att ha lett landets motsvarighet till Idol är han nu engagerad i olika projekt i sin nya hemstad Malmö. Ett av hans fokus är att varafotbollstränare för ensamkommande ungdomar från Afghanistan i Malmölaget Barrikaden AIF.

Programledare: Ülku Holago

Bisittare: Tomas Ramberg

Producent: Ulrika Lindqvist

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".