Ett avsnitt från Karlavagnen
82 min
Älskade och hatade förbud!
Fre 04 mar 2016 kl 21:40
Det gamla uttrycket luften är fri verkar inte längre gälla rökare och det blir helt enkelt svårare och svårare att ta en cigg. I kväll handlar Karlavagnen om förbud.

Nu vill Regeringens utredare förbjuda Rökning på uteserveringar, i busskurer eller på lekplatser. Man ska inte heller få exponera tobaksprodukter i butiken.

Är nästa steg att förbjuda snus i offentliga sammahang? Kanske borde vi förbjuda tobak helt och hållet? Och kanske parfymer när vi ändå är igång. Eller socker i Mat? Vad skulle du vilja förbjuda?

Och hur hade världen sett ut om det inte fanns några förbud överhuvudtaget? I kvällens Karlavagnen vill vi gärna höra om dina erfarenheter av förbud. Bra eller dåligt spelar ingen roll. Ring Peter Wahlbeck och berätta.

Vi drar igång 21:40. Som vanligt når du oss på 099-110 90 och slussen öppnar redan 21:00. Det går såklart bra att mejla oss redan nu på Karlavagnen@Sverigesradio.se, glöm inte att bifoga ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program. Vi finns även på Facebook, Twitter och Instagram: @P4Karlavagnen

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".