Att vårda en vänskap

Här finns inget ljud

Det där med vänner kan vara så svårt. Eller väldigt enkelt och självklart. Dagens Karlavagnen handlar om hur du gör för att skapa och ta hand om dina vänskapsrelationer.

I kväll ska vi gärna prata om det där med att skaffa nya eller att ta hand om gamla vänner. Ett sätt att skaffa nya vänner är kanske att som Ulf Elfving skrev i veckan, hälsa på människor man egentligen inte känner.

Vi vill gärna höra hur du ser på det här med vänskap. Har du kvar dina gamla kompisar från skoltiden eller har ni vuxit ifrån varandra?

Eller har den gamla vänskapen övergått till något annat? Det kan ju vara så att du numera är gift med någon som från början var en vän? Och hur gör du när det gäller nya vänner, är det svårt eller har du lätt för att träffa nya?

Peter Wahlbeck är med dig med start 21:40 i Sveriges största samtalsrum Och ikväll vill vi gärna höra om dina erfarenheter av vänskap gammal som ny. Dela med dig på 099-110 90, slussen öppnar 21:00.

Du kan också mejla oss redan nu till karlavagnen@Sverigesradio.se, glöm inte att bifoga ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program, för det vill du väl? Vi finns även på Facebook, Instagram och Twitter: @P4Karlavagnen.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".