Mitt märkliga husdjur

77 min

I veckan som gick kunde vi läsa om kossan Margit, som inte alls ville vara ko. Hon såg sig nämligen som hund och uppförde sig därefter. Vad har dina djur för egenheter?

Nu har kossan Margit blivit Barnbok. Kanske har du ett husdjur som är som Margit. Och i kvällens Karlavagn så vill vi gärna prata om dina djur som har märkliga egenskaper och fantastiska färdigheter.

Vi vill höra om de där djuren som inte uppför sig som man kan vänta sig.
Har du en hund som i själva verket hade velat vara katt. Kanske en undulat som passat bättre sjungandes på en scen? Eller är ditt husdjur minigrisarnas svar på Houdini och kan ta sig in eller ut från helt omöjliga ställen?

Din familj kanske är innehavare av landets smartaste får? Eller har du en tamråtta som går på människornas toalett? Dela med dig av din berättelse. Peter Wahlbeck är med dig i kväll i Sveriges största samtalsrum och ser fram mot en massa galna berättelser om husdjur och andra djur med märkliga färdigheter.

Programmet startar klockan 21.40 och håller på till midnatt. Ring 099-110 90, eller maila till Karlavagnen@sverigesradio.se. Det går också bra att höra av sig på Facebook, samt Instagram och Twitter: @P4Karlavagnen


Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".