Boris René, Panetoz och Wiktoria bankar på Svensktoppens utmanardörr

2:47 min

Micke Cederberg programleder denna veckan och fortsätter senaste tidens tradition och låter fler låtar från årets Melodifestival göra ett försök att ta sig in på listan.

Boris René - Han är killen som försöker kombinera sin roll som fotbollsspelare i Degerfors med en musikkarriär. Vi lärde känna honom i årets Melodifestival där han via Andra Chansen hamnade i finalen. Nu är det dags för Boris att försöka göra Svensktoppsdebut när hans festivallåt gör ett försök. Den heter som bekant "Put Your Love On Me".

Panetoz - Gruppen bjöd på ett gympass i sin koreografi när de tävlade i Melodifestivalen utan att ens verka andfådda. Nu har deras "Håll Om Mig Hårt" hamnat bland låtarna som har chans att ta sig in på Svensktoppen. Låten handlar om att det finns fler som visar kärlek än tvärtom och att den skaran ska få alla negativa vindar som blåser nu att vända.

Wiktoria - Hon lämnade Borås och flyttade till Stockholm för att satsa på en musikkarriär. "Save Me" heter låten hon tävlade med i Melodifestivalen som hon beskriver som stark, känslosam och fartig och som nu är utmanare till Svensktoppen. Wiktoria har tävlat förut och redan 2011 ställde hon upp i Lilla Melodifestivalen när hon var 15 år.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".