Panda da Panda minns gången han högg sig själv

59 min

Panda da Panda har sysslat med musik sen han var 15 år. Han besöker Lilla LAF för att berätta om sin nya singel, de två skivorna han tänker släppa i år och om gången då han högg sig själv i bröstet.

Thibo Girardon, mer känd som Panda da Panda, växte upp i en liten by utanför Ystad som heter Svarte. I nästan femton år har han hållt på med musik och även om han helst sitter i studion, så händer det rätt ofta att han står på scen. Hans scenshower är lite ovanliga. Panda da Panda har ofta olika slagsvapen med sig, i trä eller papp, och ibland går inte allting som det ska när han spelar. För Lilla Al-Fadji berättar Pandan hur han för några år sen stod på scen och sjöng för publik, när något oväntat hände och allting gick helt fel. Han skulle låtsashugga sig själv med ett träsvärd, men råkade istället köra in svärdet med full kraft rätt in i bröstet, intill lungan.

Det började blöda och var naturligtvis läge att avbryta spelningen och åka till sjukhuset, men Panda da Panda var ju inte klar med sin spelning så han körde på.

Jag körde två låtar till och sen var jag alldeles blek och fick gå av, berättar Panda da Panda

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".