Hur är det mellan dig och Gud?

87 min

Idag på långfredagen, den kanske mest symbolladdade dagen inom kristenheten, pratar vi om vår relation till religion och Gud. Har du mött Gud? Eller har du kanske slutat tro?

Långfredagen är en dag med många betydelser. För en del handlar det enbart om ledighet, medan andra går i kyrkan och för ytterligare några betyder det inget alls.

Ikväll i Karlavagnen vill vi prata om relationen till religion och Gud. Har du mött Gud? Var det ett speciellt tillfälle eller var det något som växte fram? Och hur påverkades andra av din tro. Kanske har du slutat tro och lämnat religionen bakom dig. Hur var det? Hur blir det när alla i familjen inte längre delar tro? Ikväll vill vi höra din historia om hur religion och Gud påverkat dig i ditt liv.

Ring till Karlavagnen och berätta. Ehsan Noroozi är med dig från Halmstad. Programmet startar klockan 21.40 och håller på till midnatt. Ring 099-110 90, eller mejla till Karlavagnen@sverigesradio.se. Det går också bra att höra av sig på Facebook, samt Instagram och Twitter: @P4Karlavagnen


Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".