Har jag gjort bort mig nu igen?

61 min

Handen på hjärtat. Visst har vi alla någon gång gjort bort oss med dråpliga eller roliga historier som följd. Vilken är din värsta pinsamhet? Ring i kväll och bjussa på ditt värsta klavertramp?

När olyckan väl är framme är det viktigt att handla snabbt och begränsa skadan och bjussa på klantigheten med humorn som krydda. Vilken taktik har du för att komma ur ett pinsamt läge? Är du mästare på att krångla dig ur de där ögonblicken när man vill sjunka genom jorden, eller gör du det bara värre när du försöker?

Vad spelar den moderna tekniken för roll när det gäller dina klavertramp? Har du fickringt någon som fått höra en diskussion som absolut nådde fel öron? Eller klassikern, ett felskickat mejl, har du skickat en ”rolig” video med skrattande bebisar till helt fel person?

I kväll tillåter vi oss att skratta åt våra pinsamheter så du som dabbat dig, trampat i klaveret eller gjort någon tabbe ring å berätta? 22.30 startar vi.

099-110 90 är numret för att prata oinsamheter med Leif Hedegärd. karlavagnen@sverigesradio.se är adressen om du vill mejla. Såklart finns vi på sociala medierna Facebook, twitter och instagram:@P4Karlavagnen.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".