Extatiska konsertupplevelser!

94 min

I kväll handlar Karlavagnen om extatiska konsertupplevelser. De där tillfällena när publiken fått vara med om en folkfest med skyhög picknick- och fickkamerafaktor, eller head bang framför scenen.

På kort tid har vi fått reda på att Kent slutar och att Aviici gör sin sista turné i sommar. Många är de som sörjer att de aldrig mer får gå på deras konserter.

För det finns konserter, och så finns det konserter som ger gåshud och eufori. Allt bara stämmer, med bländande toner, känsla och tajming. Artistens närvaro så stor att inget annat minne från den kvällen finns kvar. Där är bara du och musiken. När var du senast på en sådan konsert?

Det finns vissa artister som klarar av att trollbinda en hel arena. Under varma sommarkvällar kan minnen för livet skapas. Har du några konsertminnen som etsat sig fast lite extra? Som du ständigt tänker tillbaka på och romantiserar om? Vad var det som var så speciellt?

Ring Leif Hedegärd och berätta om när du senast stod i det där kokande publikhavet och bara njöt. 099-110 90 är numret. karlavagnen@sverigesradio.se är adressen och diskuterar gör du på Facebook, Twitter eller Instagram: @P4Karlavagnen. 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista