Avicii och Saraha avancerar starkt på Svensktoppen

4:33 min

Två låtar och artister klättrar starkt den här veckan. Dels Saraha som avancerar till fjärdeplatsen med ”Kizunguzungu” och dels Avicii som är tillbaka på tredjeplatsen med ”Waiting for love”.

De klättrar från sjunde- respektive åttondeplatsen. En motsvarande nedåtgående rörelse drabbar Miriam Bryants låtar ”One last time” och ”Allt jag behöver” som nu faller ned mot bottenstriden.

Cajsa-Stina Åkerström är ny på listans tiondeplats med ”När”. Däremot blir det ingen listplacering för utmanarna Blender (Kan aldrig få nog) och lite överraskande inte heller för Darin (Lagom) eller Robin Bengtsson (Constellation Prize).

Svensktoppsjuryn verkar dock rörande överrens om att Frans och Miriam Bryant passar bra i toppstriden med ”If I were sorry” respektive ”Ett sista glas” som nu legat etta och tvåa i sex veckor i rad.

Bland veckans utmanare märks Otto Knows med "Dying for you" och Melissa Horn med "I mörkret långt ifrån varann". Dessutom får Oscar Zia en omtest med "Human" som nu klättrat till P4´s B-spellista.


 

 

 

 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".