Prince - minnen av en världsartist

84 min

Artisten Prince har hittats död. Han blev 57 år gammal. Med anledning av detta tillägnar vi kvällens Karlavagnen denna världsartist och ikon. Dela med dig av dina vackraste Prince-minnen.

 Prince hade sin storhetstid under 80-talet med album som "Purple Rain", "Sign O' The times" och "1999". Han sålde över 100 miljoner skivor under sin livstid.

Med anledning av Prince bortgång gör vi helt om och ägnar kvällens Karlavagnen åt denna världsartist och ikon. (Ni som ställt in er på att prata trafikvett - håll ut! Vi lovar att återkomma till det ämnet snart!)
Vad har du för minnen av Prince? Minns du din första Prince-konsert? Vilken Prince-låt är den absolut bästa? Vad var det som gjorde honom så stor? 
Ring 099-110 90 och prata Prince-minnen med Leif Hedegärd. Slussen öppnar kl. 21, programmet startar kl 21.40. Det här blir en kväll ägnad åt Prince och minnen av en av musikvärldens riktigt stora.

Ring 099-110 90 till Karlavagnen och prata Prince-minnen med Leif Hedegärd. Programmet startar 21.40. Slussen öppnar som vanligt kl 21.00. Du kan redan nu skicka iväg ett mejl till karlavagnen@sverigesradio.se eller gå in på vår sida på Facebook eller på Twitter och Instagram @P4Karlavagnen.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista