VM i parallellprat

46 min

Orden haglar när Annika Lantz gästar Lilla Al-Fadji i Hälliwüüdstudion och hänger med ut på Hüüdfaderns gata där de båda battlar i att twittra. Bäst microbudskap vinner! LAF har som vanligt gjort djupgående research på sin gäst och för första gången i svensk media får vi veta varför Annika HATAR skådespelare. Annika Lantz är en kvinna med stort bagage men vad är hon mest känd för? Parlamentet? Prata för fort och mycket? Vanligt folk på en riktig gata får ge sin point of view. Ljud-Annika är också med, den här gången kan hon lägga fram klara bevis på vem som egentligen låg bakom elfte-september-attentaten i ett brännande reportage. Och så Abu Hassan såklart. Och Gudmodern. Tror vi hinner en sväng till biblioteket också...

Ja, orden haglar när Annika Lantz gästar Lilla Al-Fadji i Hälliwüüdstudion och hänger med ut på Hüüdfaderns gata där de båda battlar i att twittra. Bäst microbudskap vinner! 
LAF har som vanligt gjort djupgående research på sin gäst och för första gången i svensk media får vi veta varför Annika HATAR skådespelare. 
Annika Lantz är en kvinna med stort bagage men vad är hon mest känd för? Parlamentet? Prata för fort och mycket? Vanligt folk på en riktig gata får ge sin point of view.

Ljud-Annika är också med, den här gången kan hon lägga fram klara bevis på vem som egentligen låg bakom elfte-september-attentaten i ett brännande reportage. 
Och så Abu Hassan såklart.
Och Gudmodern.

Tror vi hinner en sväng till biblioteket också...