Hej aprilväder!

39 min

Är det vår, vinter eller sommar? Vissa dagar i april tycks innehålla lite av varje. I kväll i Karlavagnen vill vi höra hur aprilvädret påverkar dig.

"Det finns inga dåliga kläder, bara dåligt väder", heter det ju. Men den senaste veckans aprilväder med fyra årstider på en eftermiddag prövar verkligen vårt tålamod. 

Vilken årstid lever du i just nu? Hur har du inrättat dig mellan snöbyar, åska, hagel, regn, halka, vitsippor och gräsbränder? Har du hängt undan vinterkläderna eller inte tagit fram vårkläderna? Hade du precis bytt till sommardäck innan helgens snöoväder?

Kanske haglar det så mycket att din hund vägrar gå ut? Står sommarstugan på vänt? Längtar du bort och är beredd att ta en restresa söderut bara för att slippa alla omkastningar i väderleken, eller har det berömda aprilvädret sin tjusning?

Ring och snacka aprilväder! Är det vår eller vinter eller vad? Har du råkat ut för helt oväntade problem senaste dagarna på grund av denna vädermässiga berg- och dalbana? Och vilket är det absolut värsta väder du NÅGONSIN har varit med om? Är det så att du har drabbats lite värre än andra? Har du kanske blivit insnöad dagarna innan Valborg?

Hur det än är ska du ringa Leif Hedegärd på 099-110 90. Eller maila Karlavagnen@sverigesradio.se. Det går såklart alltid bra att höra av sig på Facebook, Instagram och Twitter: @P4Karlavagnen. Programmet startar klockan 23.07.


Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".