Ämnet är fritt

46 min

Har du en hemlighet du inte vill hålla på längre? Vad tror du om Frans chanser i Eurovision? Har du hittat en ny hobby som du vill att alla ska pröva? I kväll bestämmer du ämnet i Karlavagnen.

Det finns gånger då du bara skulle vilja säga åt alla andra människor vad du har gått och tänkt på. Lika snabbt som en nyhet exploderar i medierna, lika snabbt kan den försvinna. Så i kväll ger vi dig möjlighet att ge din syn på något du tycker är viktigt. Gammalt som nytt.

Tycker du att det bästa som hänt är alla kungabarn som fötts? Har du en lösning på Miljöpartiets kris? Är Donald Trump det bästa som har hänt USA? Hör av dig och dela med dig av just dina tankar.

För du kanske har en lösning på hur alla våldsdåd mot barn runt om i världen ska stoppas. Eller så tycker du att laxfisket i Mörrumsån borde uppmärksammas mer. Oroar du dig för hur ryttarlandslaget ska klara av OS nu när deras förbundskapten fått sparken?

Oavsett vad det är du vill prata om gör du det bäst genom att ringa till Paul Zyra. Programmet startar klockan 23.07 och som vanligt är numret 099-110 90. Det går att höra av sig via e-post till karlavagnen@sverigesradio.se eller våra sociala medier Facebook, Twitter och Instagram: @P4 Karlavagnen.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista