Mögliga drömmar eller radhuslycka

81 min

At skaffa bostad kan både vara en dröm som går i uppfyllelse eller en mardröm som besannas. Hur var det för dig? Ring och berätta i kväll.

Vi blir tillsammans, och sen kommer det barn och då skall det minsann köpas hus. Ibland inte i den ordningen såklart. Men drömmen kan ibland förvandlas till en mardröm, som i P1:s kaliber från veckan som gick, där besiktningsmannens garantier helt plötsligt inte gällde.

Hur var det för dig? Var det lika fluffigt underbart romantiskt skimrande som i drömmen? Eller så vaknade du upp med ett fuktskadat badrum och läckande tak. Trots att det såg så vackert ut i annonsen.

Ikväll vill vi prata om den där bostaden: Blev det som du tänkt eller blev det starten på ett ändlöst flyttande för att så småningom hamna där du ville. Och hur påverkade den gemensamma drömmen relationen? Blev ni starkare än nånsin eller kom drömmen mellan er?

Peter Wahlbeck är med dig i Sveriges största Samtalsrum. Dela med dig på 099-110 90. Slussen öppnar klockan 21.00.  Eller Mejla oss direkt på Karlavagnen@Sverigesradio.se , glöm inte att bifoga ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program, för det vill du väl? Vi drar igång som vanligt 21.40.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista