Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Det brinner i en industrilokal. Giftig rök sprider sig österut mot Giraffens köpcentrum. Alla som befinner sig i området bör bege sig därifrån. Boende i området uppmanas att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kalmar.
(Publicerat igår kl 17.16)
Språkprogram och nyheter för barn och unga
Ett avsnitt från Utbildningsprogram från UR
Språkprogram och nyheter för barn och unga
Lör 02 jul 2016 kl 13:00
Här finns inget ljud
Här finns inget ljud. Det kan bero på att ljudet innehöll t.ex. upphovsrättsskyddad musik och endast låg kvar i 30 dagar.
Språkprogram och nyheter för barn och unga

13:00-13:12 Songs and rhymes
Little star
Lucy och Tove pratar om stjärnor och lyssnar på fyra låtar på engelska. Vi hör Twinkle, twinkle, little star, Eight little notes, When you wish upon a star och The Second star to the right. UR.

13:12-13:24 Vad ska vi göra idag? - finska
Bengt och Bodil går i skolan
Bengt och Bodil går till skolan. Bengt berättar om sin kompis, papegojan Bodil, för Loves och Alinas klasskamrater. Skådespelare: Tuomas Ojala och Mia Poppe. Del 3 av 6. UR.

13:24-13:34 Moderna spökhistorier - finska
Vacker utsikt
Är det bara Anna som hör att bilens gps-röst uppför sig allt konstigare? Hon förstår att den måste stängas av om de ska komma hem levande! Uppläsare: Tuomas Ojala. Del 7 av 9. UR.

13:36-13:51 Radioskrivarklubben - nordsamiska
Katten Misse och hunden Nilsa
En tigerpappa i Sydafrika behöver hjälp och skickar ett nödrop till New York. Berättelsen är skriven av elever vid Sameskolan i Gällivare. Medverkande: Per-Josef Idivuoma och Lea Simma. Musik och sång: Joakim Persson. Programledare: Per Jonas Partapuoli. Del 7 av 10. UR.

13:51-13:58 Ealli muitalusat
Rieban ja Garja
Barnen i Övre Soppero träffar Solveig Blind som berättar en saga om hur räven lurar kråkan. Anna Sunna samtalar med barnen om hur man ser att det är ett rävgryt och vad kråkan äter. Tekla och Alina Wasara sjunger en sång om kråkan av Stina Gaup Westerlund. Del 2 av 6. UR.

Alla avsnitt från programmet Utbildningsprogram från UR
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".