Del 4
Granskar vad som döljer sig bakom de låga matpriserna och avslöjar en verklighet där människor skadas, djur lider och miljön förstörs.

Granskar vad som döljer sig bakom de låga matpriserna och avslöjar en verklighet där människor skadas, djur lider och miljön förstörs.
Granskar vad som döljer sig bakom de låga matpriserna och avslöjar en verklighet där människor skadas, djur lider och miljön förstörs.
Granskar vad som döljer sig bakom de låga matpriserna och avslöjar en verklighet där människor skadas, djur lider och miljön förstörs.
Granskar vad som döljer sig bakom de låga matpriserna och avslöjar en verklighet där människor skadas, djur lider och miljön förstörs.
Granskar vad som döljer sig bakom de låga matpriserna och avslöjar en verklighet där människor skadas, djur lider och miljön förstörs.
Granskar vad som döljer sig bakom de låga matpriserna och avslöjar en verklighet där människor skadas, djur lider och miljön förstörs.
Granskar vad som döljer sig bakom de låga matpriserna och avslöjar en verklighet där människor skadas, djur lider och miljön förstörs.
Varför fortsätter vi äta så mycket kött? Daniel Öhman och Malin Olofsson granskar politiken bakom våra matvanor och hur det påverkar både vår hälsa och miljön.
Varför fortsätter vi äta så mycket kött? Daniel Öhman och Malin Olofsson granskar politiken bakom våra matvanor och hur det påverkar både vår hälsa och miljön.
För mycket socker kan göra dig tjock, men EU:s experter kom fram till motsatsen. Daniel Öhman och Malin Olofsson granskar hur det gick till. Här är historien hur sockerlobbyn påverkat vår syn på mat.
För mycket socker kan göra dig tjock, men EU:s experter kom fram till motsatsen. Daniel Öhman och Malin Olofsson granskar hur det gick till. Här är historien hur sockerlobbyn påverkat vår syn på mat.
Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.