Prostatacancer, Skeltons kropp och svensk bostadspolitik

41 min
Louise Epstein och Thomas Nordegren fortsätter jobba för att få en långsiktig bostadspolitik i Sverige och så kommer Peter Örn som är bokaktuell med Prostatacancer som Thomas just läst ut.

I går sa bostadsminister Peter Eriksson i vårt program att han inte alls är tjurig utan kan tänka sig att bjuda in till nya bostadssamtal med alliansen. I dag kommer moderaternas bostadspolitiska talesperson Ewa Thalén Finné till studion och redogör för sin inställning. Om nu bostadspolitiken är en av de viktigaste politiska frågorna som kräver långsiktiga lösningar över partigränserna så måste väl Louise och jag  hjälpa dem lite så att det händer något.

Och så har Thomas läst en bok som gav honom stark ångest. För är det något som män över 50 har gemensamt så är det väl skräcken för att läkaren ska titta en i ögonen, sänka rösten och säga att man har prostatacancer med allt vad det innebär med risk för impotens, inkontinens och död, säger Thomas.

Peter Örn har skrivit boken "Prostatacancer – en bok om hopp" som handlar om hur han själv drabbats av sjukdomen.  Peter Örn och urologen Olof Akre gästar programmet i dag.


Programledare: Thomas Nordegren

Bisittare: Louise Epstein

Producent: Ulrika Lindqvist

Skriv till oss!