Omklädningsrumsnack, pressofrihet och barnbarn

41 min
Trump har retat gallfeber på idrottskillar efter sitt försvar om att han bara pratat "omklädningsrumska". Och så handlar det om barnbarn - på gott och mindre gott.

Tänk om Dagens Nyheters journalister kommit till sitt arbete och funnit att dörrarna var låsta och tidningen nedlagd. Det är ungefär vad som har hänt i Ungern, där landets största fristående tidning plötsligt stängt.  Det liknar vad som händer i Turkiet där press- och yttrandefriheten inskränks allt mer.  Dagens Nyheters EU-korrespondent Annika Ström Melin om situationen i Ungern och vad som händer just nu med tidningen.

Är barnbarn livets efterrätt, en underbar lycka eller ett helvete som drabbar när man äntligen fått lite lugnt i livet och vill resa och förverkliga sig själv? Erik Sidenbladh har skrivit boken "Hjälp vi har fått barnbarn – en handbok om allt vad mor och farföräldrar ska göra och akta sig för att göra". Han är gäst i dagens Nordegren och Epstein.

Programledare: Thomas Nordegren

Bisittare: Louise Epstein

Producent: Ülkü HolagoDirektchatt med morfar om barn

OBS! I dag testade vi för första gången att låta våra lyssnare ställa frågor till vår gäst Erik Sidenbladh i en videochatt som började strax efter sändningen. 

Här kan du se direktsändningen i efterhand!