Ett avsnitt från Jukeboxen i P4
49 min
Bakom kulisserna med Lasse Holm och Jessica Andersson
Lör 05 nov 2016 kl 19:03
Schlagerikonen Lasse Holm är tillbaka i Jukeboxen och vid sin sida har han Jessica Andersson. I Jukeboxen spelar de låtarna vi minns och avslöjar oväntade och dråpliga situationer från turnélivet.

Få svenska låtskrivare och artister ligger bakom lika många hits och melodifestivalvinnare som Lasse Holm. 2003 drog han även igång Diggiloo-showen, som sedan dess turnerat landet runt varje sommar. En av dem som varit med längst i Diggiloo-gänget är Jessica Andersson, som är kvällens gäst i Jukeboxen.

Jessica slog igenom i Fame Factory och har sedan dess hunnit med att vinna Melodifestivalen, Let´s Dance och en guldmask för bästa kvinnliga huvudroll i musikalen Little Shop of Horror.

Tillsammans väljer Lasse och Jessica sina favoritlåtar, till exempel Stevie Wonder, Dolly Parton, Kikki Danielsson och Sovjetunionens stolthet Alla Pugatjova. Dessutom berättar Jessica vilken låt som betydde mycket för henne under en turbulent uppväxt och Lasse delar med sig av ett scenminne som fortfarande får honom att rodna.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".