Magnus Uggla är tillbaka som utmanare med ny låt

4:51 min
En populär svensktoppsprofil återfinns bland veckans utmanare, Magnus Uggla är tillbaka och den här gången utmanar han med nya singeln ”Världen är din”.

Veckans lista

Jill Johnson behåller förstaplatsen och stärker sin ledning med ”Open your heart”. Poängmarginalen är stor till tvåan Miriam Bryant med ”Ett sista glas” och till trean Laleh med ”Bara få va mig själv”.

En populär svensktoppsprofil återfinns bland veckans utmanare, Magnus Uggla är tillbaka med nya singeln ”Världen är din”. Magnus som ligger på fjärdeplatsen över svensktoppens rekordlåtar med ”Jag och min far”. Bland veckans utmanare hittar vi även Danny Saucedo med ”Snacket på stan” och Charlotte Perrelli med egenkomponerade ”Höstens sista blomma”.

Petter och Linnea Henriksson är nya på tiondeplatsen med duetten ”Se på mig nu”. För förra veckans utmanare Lisa Ekdahl och Christer Sjögren blir det däremot ingen listplacering för ”Det värsta av allt” respektive ”En enkel från Hagfors”. Den låt som fick lämna listan blev Freddie Wadlings nytolkning av ”En dag” efter bara en vecka.

/Carolina Norén

 


 

Mer om veckans utmanare

 

Danny Saucedo – Danny debuterade på Svensktoppen 2009 tillsammans med E.M.D. 2012 debuterade han i eget namn med melodifestivaltvåan ”Amazing”. Den här veckan är han aktuell med ”Snacket på stan”, en nytolkning av låten ”Talk of the town” som i original framfördes av Tommy Nilsson i gruppen Easy Action.

Charlotte Perrelli – Charlotte jobbar på ett kommande album. Det första smakprovet heter ”Höstens sista blomma”, skriven av henne själv som en hyllning till hennes favoritårstid hösten.

Magnus Uggla - Uggla tillhör en av de artister som skrivit in sig i Svensktoppshistorien genom sina stora framgångar med långköraren ”Jag och min far”. På nya singeln ”Världen är din” är det hans son Ruben som inspirerat.