Ett avsnitt från Nordegren & Epstein i P1
41 min
Birgitta Dahls memoarer, Mjölnarens Irene och Trump
Tis 15 nov 2016 kl 15:04
Birgitta Dahl har skrivit sina memoarer och Thomas Nordegren har läst dem. Birgitta kommer till studion och berättar bland annat om hur hon motabetades i riksdagen då hon var ensamstående mamma.

Mediernas bevakning = vänstervriden?

Är mediernas bevakning av USA:s tillträdande president Donald Trump ensidigt negativ och vänstervriden? Många lyssnare har hört av sig om både Nordegren & Epsteins och övriga Sveriges Radios bevakning av USA. Nordegren lovar att försöka svara på frågorna och berätta om läget just nu.

Programmets huvudgäst - Birgitta Dahl 

Programmets huvudgäst i dag är annars tidigare miljö- och energiministern riksdagens f d talman Birgitta Dahl, Socialdemokraterna. Nordegren har läst hennes nya memoarer som väckt frågor: Varför var hennes partikamrater svinaktiga mot henne som ny ensamstående mamma i Riksdagen? Vad åstadkom hon som talman och varför hamnade hon så fel i debatten om Pol Pots mördarregim?

Textanalys av Mjölnarens Irene

Och efter att dansbandet Wizex i gårdagens program berättade att Mjölnarens Irene är den mest önskade låten så kommer Nordegren att göra en textanalys av denna klassiker.

Skriv till oss:

nordegrenepstein@sverigesradio.se

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".