Att tappa humöret

79 min
Vi har väl alla tappat det någon gång. Humöret. Men det kan göras på många olika sätt, och det ska vi prata om ikväll! Hur gör du när det liksom rinner över och du inte kan hejda dig?

Nästan alla av oss tappar humöret någon gång. Vissa oftare än andra. För de flesta av oss så resulterar det i dråpliga historier och en oförstående omgivning. Ikväll i Karlavagnen med Ehsan Noroozi - som tampas med blodsockerfall och trilskande skrivare - så vill vi prata om just det där. Vår förmåga eller kanske bristande förmåga att tygla vårt humör.

Hur gör du? Är du den som sparkar på diskmaskinen när den inte vill som du? Eller är det datorn på jobbet som får ta emot din ilska? Och hur är det att leva nära någon med uselt morgonhumör? Går det att bemöta med humor? Kanske är du den som alltid är lugn som en filbunke, hur får du i så fall utlopp för din ilska?

Ikväll vill vi höra om dina erfarenheter av att hantera situationerna när humöret spelar oss ett spratt! Ring in till Karlavagnen och prata med Ehsan Noroozi. Vi är med dig med start klockan 21.40. Slussen öppnar klockan 21.00 och numret är 099-110 90. Du kan också mejla redan nu till karlavagnen@sverigesradio.se