Noomi gör ett nytt försök på listan - blir det revansch?

4:15 min

Det är dags att testa Noomi Thorstensson som vann Svensktoppen Nästa igen och så har vi en nykomling som gör en blygsam start på listan ...

Veckans lista

Magnus Uggla blir veckans enda nykomling, men det blir en blygsam start på niondeplatsen med nya singeln"Världen är din".

Magnus entré gör också att Petter och Linnea Henriksson får lämna listan efter bara en vecka med "Se på mig nu".

Jill Johnson fortsätter ohotad i topp med "Open your heart" och följs av Miriam Bryant på andraplatsen med "Ett sista glas" och Laleh är nu trea med "Bara få va mig själv".

Weeping Willows avancerar till fjärdeplatsen med "My love is not blind" och gruppens sångare, Magnus Carlson, återfinns även bland veckans utmanare.

Han är aktuell med sin "Så mycket bättre-tolkning" av Little Jinders "Keep on Dreaming".

Bland utmanarna återfinns även Love Olzon med ”En annan man" och Svensktoppen Nästa-vinnaren Noomi Thorstensson som får en omtest med  "Intoxicated". 

Måns Zelmerlöw faller starkt den här veckan, från sjätte- till tiondeplatsen med "Fire in the rain". Måns kan dock trösta sig med att fylla ett halvår på listan. 

Motgångar även för förra veckans utmanare Danny Saucedo och Charlotte Perrelli som blir utan listplacering med ”Snacket går på stan" respektive"Höstens sista blomma". 

/Carolina Norén


Mer om veckans utmanare

Magnus Carlson -Magnus är till vardags sångare i gruppen Weeping Willows. Han är nu underhösten också aktuell som deltagare i TV-programmet "Så mycket Bättre"och den här veckan som utmanare med sin tolkning av Little Jinders "Keepon dreaming".

Love Olzon -Artisten och låtskrivaren Love Olzon slog igenom med singeln "Jag vill ha en tjej som tycker om mig". Nu har han släppt sitt sjätte soloalbumet från vilket vi testar "En annan man"

Noomi Thorstensson - I slutet av sommaren vann Noomi Sveriges Radios musiktävling "Svensktoppen Nästa". Nu har det blivit dags för en omtest för vinnarlåten "Intoxicated".

Hör vad Noomi har haft på gång sen sist hon var aktuell som utmanare på Svensktoppen HÄR!


 

 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista