Vilken artist lägger beslag på förstaplatsen?

3:56 min

Ingen av förra veckans utmanare går in på listan men i toppstriden har det rört på sig. Är det Jill Johnson eller Miriam Bryant som toppar listan den här veckan ...

Veckans lista

Jill Johnson behåller förstaplatsen för fjärde veckan i rad med ”Open your heart” och Miriam Bryant lägger beslag på resten av Topp 3 med ”Ett sista glas” på andraplatsen och ”Black Car” på tredje.

Magnus Uggla klättrar till sjundeplatsen med ”Världen är din” medan Weeping Willows faller starkt med ”My love is not blind” som byter en fjärdeplacering mot en niondeplats.

Motgång även för Zara Larsson som nu är tia med ”Ain´t my fault”.

För förra veckans utmanare blir det ingen listplacering. Magnus Carlson med ”Keep on Dreaming” hamnar utanför liksom Love Olzon med ”En annan man” och Noomi med ”Intoxicated”.

/Carolina Norén


 

Vilken blir årets stora julhit?

Albumaktuella Carola kan vara en kandidat med nya singeln ”Vår dröm om julen” som är veckans första utmanare.

Hon får utmanarsällskap den här veckan av Stiftelsen med nya ”Darling” och Ana Diaz med ”Nästan där”.

Hör vad Carola har att säga om nya julalbumet HÄR!


Mer om veckans utmanare

Carola – Carola är aktuell med nya julalbumet ”Drömmen om en julen”. Ett album med en mer nedskalad och traditionell touch. Första singeln heter ”Vår dröm om julen”.

Ana Diaz – Ana är från början låtskrivare med en rad låtar framsjungna av världsartister som Britney Spears, One Direction och Zara Larsson. Nu kliver hon själv fram till mikrofonen och är aktuell med ”Nästan där”.

Stiftelsen – Stiftelsen har en svensktoppsetta i ryggen – 2012 med ”Vart jag än går”. Nu testar vi nya singeln ”Darling” från deras kommande album.

 Svensktoppens sida på Facebook


 

 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista