Ett avsnitt från P4 Plus med Ulf Elfving
Snön faller och vi med den
Sön 18 dec 2016 kl 06:03
Här finns inget ljud
Här finns inget ljud. Det kan bero på att ljudet innehöll t.ex. upphovsrättsskyddad musik och endast låg kvar i 30 dagar.
Många älskar ju den fina, vita snön - i alla fall så länge den är vit. Om vi har lyckas få en vit jul vet vi väl inte riktigt än. I dag ska vi ialla fall hylla julen med idel gamla godingar.

Ja, vad vore ett Efter sex - Ulf Elfving med låtarna du aldrig glömmer, utan Elvis och hans klassiker Blue Christmas från 1957. Vi har ett femtontal olika låtar på snö och vintertema. Fader Frost - jultomten alltså - har smeknamnet Frosty, och i en av låtarna av Ronettes så besjungs han,  titeln på den är Frosty the snowman. Vi passar också på att stoppa in en Sven-Ingvars från 1965 Det är juletid. Såklart missar inte The Jackson Five att konstatera att Christmas won´t be the same this year från 1970.  

Välkommen denna söndags morgon den fjärde advent, en vecka innan julafton att ligga kvar och dra dig. Sätt på hög volym och frossa med oss idel gamla musikpärlor - utvalda av musikredaktör Kerstin Behrendtz.

Vi du hellre ha den på spotify - så finns en länk här nedan. God morgon!

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".