Bland änglar och helgon

43 min
Det är fullproppat med filmlegender i veckans Kino. Vi träffar mannen som alltid varit odödlig på film, Roger Moore. Nu har det blivit dags för honom att sammanfatta sitt liv i en självbiografi där han bla berättar om din kamp mot prostatacansern. I veckans Kino berättar han om sin syn på åldrandet och döden, "Då kan man lika gärna kittla varandra" är namnet på en ny bok om Allan Edwall, som kommer ut i dagarna. Kino har snokat i arkiven och bland vännernas minnen för att försöka ringa in filmregissören Edwall. Dessutom har vi gått på stand up-show med kultregissören John Waters, samt hängt med den just nu hetaste unga filmstjärnan i Hollywood - Miley Cyrus som a.k.a Hannah Montana. Dessutom möter filmaren Susanna Edwards sin indonesiska kollega den prisbelönta Nia Dinata. Hör henne berätta om mötet med diskriminering och om hur hon läxade upp den indonesiska censurmyndigheten. Programledare: Roger Wilson

Det är fullproppat med filmlegender i veckans Kino. Vi träffar mannen som alltid varit odödlig på film, Roger Moore. Nu har det blivit dags för honom att sammanfatta sitt liv i en självbiografi där han bla berättar om din kamp mot prostatacansern. I veckans Kino berättar han om sin syn på åldrandet och döden,

”Då kan man lika gärna kittla varandra” är namnet på en ny bok om Allan Edwall, som kommer ut i dagarna. Kino har snokat i arkiven och bland vännernas minnen för att försöka ringa in filmregissören Edwall.

Dessutom har vi gått på stand up-show med kultregissören John Waters, samt hängt med den just nu hetaste unga filmstjärnan i Hollywood - Miley Cyrus som a.k.a Hannah Montana.

Dessutom möter filmaren Susanna Edwards sin indonesiska kollega den prisbelönta Nia Dinata. Hör henne berätta om mötet med diskriminering och om hur hon läxade upp den indonesiska censurmyndigheten.

Programledare: Roger Wilson