REPRIS: Abnorma rapcovers och proffsfotografi utan selfies

Här finns inget ljud
Popula möter rapartisten Abnorm, Erkki och Jasmin blir fotograferade av Katriina Mäkinen och ifrågasätter dagens fototrender och missa inte Maija Waris möte med skådespelaren Kalled Mustonen.

Är det möjligt att omvandla finska raphits till svenska? Tydligen! Programledarna Erkki Kuronen och Jasmin Lindberg träffar rapparen Joel Levonen, a.k.a. Abnorm, från Rågsved som är aktuell med sin försvenskade cover av finska raphitten av Heikki Kuula som kom för några år sedan och har fått positiv feedback av finska musiktidningar. 

Proffsfotografen Katriina Mäkinen, låter blixtarna blixtra och tar med oss på en fotoresa genom tiderna. Vad borde man göra med sina bilder? Vad tycker Katriina om Populas Instagramkonto? Och är selfies inne eller ute? Katriina berättar allt.

I Generation Kaksi - Konst-iga Finnar träffar vår kulturreporter Maija Waris skådespelaren Kalled Mustonen som inte känner för att bli typecastad. 

Insamlingen för Världens Barn 2016 pågår i P4 fram till den 7 oktober. Vi hör röster från stan som berättar hur barnens rättigheter borde förbättras i Sverige. Dessutom medverkar Finnblickens Elin Von Wright. Vi får veta allt om den pågående nomineringen av Årets Sverigefinnar 2016.  

Popula med Jasmin och Erkki!
Fredag 9 december i Sisuradio
Instagram/Snapchat/Facebook: SRPopula

Programmet är en repris från 30 september 2016.