Karlavagnen blickar i backspegeln 2016!

89 min
Årets sista Karlavagn har fällt ut backspeglarna! Ikväll ser vi tillbaka på året som gått - hur har det varit för dig? Vad tar du med dig? Och vad skulle du helst vilja glömma?

I kväll i Karlavagnen vill vi gärna höra hur ditt 2016 har varit. Vad tar du med dig med värme? Och vad skulle du helst vilja glömma? Vi kommer ägna hela kvällen åt att titta tillbaka på året då många av våra stora idoler sa adjö. Musik-ikoner som David Bowie, Prince, Leonard Cohen och nu senast George Michael lämnade oss. De första Star Wars-filmerna har nått kultstatus, och när Carrie Fisher som spelade prinsessan Leia dog härom dagen sörjde många fans.

Var du en av dem som sörjde över att just din idol lämnade oss? Hur påverkade det dig? Det vill vi höra om. Men vi vill också höra om det där som hände i just ditt liv. Frieriet som ändrade dina planer eller det efterlängtade barnet som kom till. Kanske fick du det där drömjobbet under 2016? Dela med dig av dina erfarenheter från året som gått!

Peter Wahlbeck är med dig med start klockan 21.40. Slussen öppnar som vanligt klockan 21, och numret är 099-110 90. Du kan också gärna mejla redan nu till karlavagnen@sverigesradio.se eller höra av dig i våra sociala medier @P4Karlavagnen. 

Musik som spelats i avsnittet

 • 21.43
  Jeff Lynne - Lift Me Up
  Album: Armchair Theatre (Deluxe Re-Issue)
  Bolag: Frontiers Records
 • 21.56
  Lisa Nilsson - När kärleken tar slut
  Album: Så mycket bättre - Jenny Berggrens dag