Ett avsnitt från Svensktoppen
1:51 min
Utmanarna består av Laleh, Casanovas och Thomas Stenström
Sön 08 jan 2017 kl 21:03
Årets andra lista presenteras av Micke Cederberg. Det blir som vanligt en färsk lista men också en gammal lista från 70-talet och utmanare med Laleh, Casanovas och Thomas Stenström.

Laleh - Att jobba för att leva, eller leva för att jobba? Ja det är funderingar som Laleh har på första utmanaren när vi hör henne sjunga på engelska för första gången på länge. Hon är tillbaka i Los Angeles där hon numera bor och vilar ut efter höstens turnerande i Sverige. Hon är konkurrent till sig själv i veckans startfält när "Work" utmanar och försöker att ge "Bara få va mig själv" en match.

Casanovas - Dansbandet bildades redan 1989 på en fritidsgård i Vadstena i Östergötland. De är aktiva större delen av året och turnerar Sverige runt när de inte lever familjeliv. Gruppnamnet kom till i Motala när de dök upp med identiska kläder som restaurangpersonalen. Gitarristen Jimmy Lindberg är enda originalmedlemmen. Utmanaren med Casanovas heter "En sista drink".

Thomas Stenström - 2017 är året när Thomas följer upp "Slå mig hårt i ansiktet" med både nytt album och turné. "Allt jag har" heter hans utmanare som är den sista låten som skrevs till albumet men som ändå får vara första livstecknet från det.

Musik som spelats i avsnittet

  • 21.03
    Danny Saucedo - Snacket På Stan
    Album: Så Mycket Bättre 2016 Tommy Nilssons Dag - Musik Ur Tv 4 Programmet: "Så Mycket Bättre" Säsong 7, 20
    Kompositör: Kee Marcello
    Bolag: WARNER BROS
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".