Ett avsnitt från Kalejdoskop
Dåtid, nutid, framtid och lite tystnad
Sön 22 jan 2017 kl 22:00
Här finns inget ljud
Här finns inget ljud. Det kan bero på att ljudet innehöll t.ex. upphovsrättsskyddad musik och endast låg kvar i 30 dagar.
Barndomsminnen, andras och egna, blandade med tidlösa musikaliska utfall är vad Peter Danemo delar med sig av i sitt Kalejdoskop.

”Unremembered” heter en CD av Sarah Kirkland Snider. Poeten och illustratören Nathaniel Bellows barndomsminnen var utgångspunkten. Unremembered betyder något som är bortglömt.

Det fick mig att tänka på tid och förhållandet mellan dåtid, nutid och framtid. Detta program kommer att presentera musik som på olika sätt använder sig av tiden som en medspelare”, säger Peter Danemo.

Det blir musik som nästan står still av Felicia Atkinson. John Hollenbeck blickar bakåt och skapar något nytt av gammalt. Barn är närvarande lite här och där. Jaco Pastorius låter sina egna barn få vara med. Både Stina Nordenstam och Weather Report har bjudit in en barnkör att sjunga.

Joey Baron och Robyn Schulkowsky försöker reda ut hur dinosaurierna dansade, dvs om de nu hade gjort det. Ni får höra historien om en kollision och vad Peter egentligen tyckte (och tycker) om Queen.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".