Språkprogram och nyheter för barn och unga

Här finns inget ljud
Klicka här för att se innehåll

13:00-13:20 Radio Popreel Ironman, steel pan and steampunk Gillar du hårdträning på stranden, science fiction eller att spela på oljetunna? Vi kollar in Ironman surf lifesaving i Australien, en steampunk butik i Kalifornien och besöker Antigua Girls High School som har steel pans på schemat. Del 1 av 6. UR.

13:20-13:32 Småsagor – finska Gittan och gråvargarna När Gittan tappar bort sitt dagis hittar hon gråvargarna. Gittan är den roligaste lekkamraten de någonsin haft. Och de får henne att känna sig modig. Hör Pija Lindenbaums berättelse. UR.

13:32-13:44 Musikalisk resa i Finland En ny låt om dagen Ronya 1 Ronya har varit "nästa stora grej" i många år nu. Hur är det att vara RnB-artist i ett land som är för litet för en? UR.

13:45-13:57 Musikalisk resa i Finland Work harder Ronya 2. Ronya är perfektionist på gott och ont. Hon jobbar disciplinerat och stenhårt på sin musik och har lärt sig själv att sjunga som de stora divorna. Men när hon tyckte att en skiva inte speglade henne tillräckligt bra, drog hon tillbaka den. UR.