Flerspråkighet, fashion och fransk romantik

39 min

Popula får besök av artisten Lallet, Manolo Diaz Rämö berättar om sin dokumentärfilm på Göteborgs filmfestival och Jasmin möter skönhetsredaktörer på modeveckan.

Vilka är vi och hur definierar vi oss själva som två- eller flerspråkiga? Jasmin Lindberg och Erkki Kuronen får besök av fransk-svenska charmören Christophe Lallet och jämför sina upplevelser och känslor kring att ha två modersmål. Lallet är tidigare känd som fotbollsspelare i Hammarby men satsar numera helhjärtat på musiken. Självklart får vi höra nya singeln också.

Svenskarna. Ja, så heter Manolo Diaz Rämös dokumentärfilm som visas på pågående filmfestivalen i Göteborg. Dokumentärfilmen tar upp frågor kring identitet, etnicitet och livet i Sverige.

Stockholms modevecka har än en gång gått av stapeln med ett flertal modevisningar, evenemang och workshops. De kommande höst- och vinterkollektionerna har presenterats och betraktats. Jasmin träffar skönhetsredaktörerna Kristiina Raitala och Kicki Norman som berättar vad de förväntar sig av skönhetsbranschen det kommande året samt vad de vill se mer av i vår.

Popula fredag 3 februari kl 20.40 i P4 och Sisuradio
Programledare: Erkki Kuronen och Jasmin Lindberg
Instagram/Facebook/Snapchat: SRPopula

Musik som spelats i avsnittet

 • 20.41
  Norma John - Blackbird
  Album: Uuden Musiikin Kilpailu - Umk 2017
  Kompositör: Leena Tirronen, Lasse Piirainen
  Bolag: EMI
 • 20.54
  Lallet - Köpenhamn
  Kompositör: Ej Tillgängligt
  Bolag: Unknown
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista