Kan ett ligg leda till formtopp? Jusjtjenko lever! Och om årets vinnare i arabiska Idol

41 min

Vi börjar med att prata om vinnaren i arabiska Idol - Yacoub Shaheen. Sen ser vi till att reda ut hur det här med sex som motionsform fungerar. Slutligen återupplivar vi Ukrainas tidigare president.

Årets vinnare av arabiska Idol

I lördags avgjordes arabiska Idol och vann, gjorde den palestinske assyriern/syrianen Yacoub Shaheen. Han är 23 år och han lärde sig sjunga när han jobbade som diakon i den syrisk-ortodoxa kyrkan i Betlehem. Kan hans seger ha någon betydelse för relationen mellan kristna och muslimer i regionen? Och varför sjöng han segersången invirad i den palestinska flaggan? Vi pratar med Nivette Dawod, utrikesreporter på Aftonbladet.

Rättelse - visst lever Viktor Jusjtjenko

I torsdags när vi pratade om giftmord blev det lite otydligt när det gäller vad som hände med Ukrainas tidigare president Viktor Jusjtjenko efter att han blivit förgiftad med dioxin. Maria Persson Löfgren, Sveriges Radios korrespondent i Ryssland, reder ut hur det ligger till - för visst lever väl karln?

"Sex som bästa motionsform" - men stämmer det verkligen?

Kan ett redigt ligg vara den bästa motionsformen? Det hävdade Thomas förra veckan. Flera lyssnare har hört av sig och uttryckt en viss skepsis till Thomas övertygelse. Har Thomas rätt eller fel? Svar i eftermiddag när Marco Vega, sexualupplysare i Malmö, ger sin syn på detta.

Programledare: Louise Epstein
Bisittare: Thomas Nordegren
Producent: Anders Backlund

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista