Weeping Willows fyller guld

5:11 min

Det är inte bara Kungen som fyller år på Valborg, det gör även Weeping Willows på Svensktoppen.

Den här veckan har ”My love is not blind” legat ett år på listan och flyttas därmed över till Svensktoppens långkörarlista ”Guldlistan”. Låten lämnar listan från en hedersam sjätteplats.

Grattis säger vi också till Nano som fortsätter i topp för sjunde veckan i rad med ”Hold On”. Jill Johnson avancerar till andraplatsen med ”Open your heart” och återfinns också som utmanare med ”Could you stay the night”. Miriam Bryant är trea med ”Black Car”.

Weeping Willows sorti gör också att vi den här veckan har fyra utmanare. De övriga tre är Peter LeMarc med ”Kom och gör mej…Oh”, Lisa Ekdahl med ”När alla vägar leder hem” och Noomi som är aktuell med ”Into the fire”.

Redan nästa vecka kan vi få en ny ettåring eftersom Laleh nu har uppnått 51 veckor med ”Bara få va mig själv”.

Veckans utmanare

Noomi – Noomi Thorstensson är senaste vinnaren av musiktävlingen Svensktoppen Nästa, som nu heter ”P4 Nästa”. Aktuell den här veckan som utmanare med ”Into the fire”

Jill Johnson – Den här veckan utmanar Jill sig själv på listan med låten ”Could you stay the night”.

Lisa Ekdahl – Lisa har en förstaplacering i ryggen, detta med klassikern ”Vem Vet” från 1994.  Nu handlar det om titelspåret från hennes senaste album, ”När alla vägar leder hem”.

Peter LeMarc – Peter LeMarc har sagt att hans senaste album ”Den tunna tråden” ska bli hans sista. ”Kom och gör mej..Oh” är veckans fjärde utmanare och ett av spåren på albumet.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".