Laleh fyller ett år

5:07 min

Nu lämnar Laleh listan och tar plats bland Guldettåringarna.

Laleh får sin andra ettåring på listan med ”Bara få va mig själv” som avslutar sin tid på listan på en andraplats. Den lämnar nu ordinarie lista och flyttar över till Guldlistan – listan för Svensktoppens långkörare. Tidigare har Laleh passerat ettårs-strecket med ”Tusen Bitar”.

Peter LeMarc är ny på tiondeplatsen med ”Kom och gör mej…oh!” som dock är den enda av förra veckans fyra utmanare som tar sig in. Nano fortsätter i topp med ”Hold on” och Miriam Bryant behåller tredjeplatsen med ”Black Car”.

Jill Johnson faller ned till femteplatsen med ”Open your heart” och stöter också på motgångar då hennes utmanarlåt ”Could you stay the night” inte går in.

Det blir ingen listplacering heller för Noomi med ”Into the fire” och inte heller för Lisa Ekdahl med ”När alla vägar leder hem”.

Robin Bengtsson ligger still på niondeplatsen med ”I can´t go on” – vi får se om nästa veckas Eurovisionäventyr kan ändra på det.

Veckans utmanare: 

Zara Larsson – På senaste albumet har Zara samarbetat med många kända låtskrivare. ”Only you” är skriven av Jocke Berg och Petra Marklund.

Darin – Darin är tillbaka med nya singeln ”Ja må du leva” som är från ett kommande album som släpps i höst.

Dotter – Johanna Jansson har ”Dotter” som artistnamn. Hon är även verksam som låtskrivare, t ex var hon med och skrev Mariettes melodifestivalbidrag ”A million years”.

Albin Gromer – Albin är aktuell med sitt andra soloalbum från vilket vi testar ”I min slummer”.

/Carolina

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".