Ett avsnitt från P1 Dokumentär
54 min
Samtal vid sjön - ett porträtt av Susanne Björkman
Lör 28 jun 2008 kl 11:00
I Susanne Björkmans program finns en annan sorts tid. En tid som går tvärs genom vår stressade vardag, vår bortvändhet. Hon har verkligen ägnat sitt liv åt att lyssna på andra. Ständigt ett behov av att... röra sig och få syn på något nytt. Vad är det som driver henne? Vem är hon som finns där i bakgrunden och som undrar lite vid sidan om?

P1 lördag 28 juni kl. 10.03 samt 5/7 kl.20.03

I Susannes Björkmans program finns en annan sorts tid. En tid som går tvärs genom vår stressade vardag, vår bortvändhet. Hon har verkligen ägnat sitt liv åt att lyssna på andra. Alltid uppmärksam på stämningar, genom raggare, husockupanter, stressade vuxna, på
arbetsplatser, i kök hos mödrar och döttrar, i skogen bland träd och ugglor. Och nu senast från Huddinge sjukhus. Ständigt ett behov av att röra sig och få syn på nånting nytt. Vad är det som driver henne? Vem är hon som finns där i bakgrunden och som undrar lite vid sidan om?

Lise Indahls porträtt av dokumentärskaparen Susanne Björkman inleder serien ”Susanne Björkman retrospektiv 1976-2008” som sänds åtta lördagar i P1 i sommar.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".