Prins Henriks fadäser, vita älgar och en svensk Supernanny

45 min
Nu drar höstens Nordegren och Epstein igång! Thomas Nordegren är ju för tillfället posterad i New York, men Louise Epstein är tillbaka som vanligt och har under två veckor Gunnar Bolin vid sin sida.

Rapport från turbulensens USA

Ni som längtar efter Thomas kommer inte att bli besvikna, för han är med en stund i dagens program och berättar om de senaste turerna i amerikansk politik.

Hjälp för bråkiga familjer?

Och så pratar vi med Anna-Karin Wyndhamn, forskare i pedagogik, som tackade ja till att bli Sveriges Supernanny på TV 3. Hur ser hon på den brittiska föregångaren Jo Frost och vad är lösningen när det blir kaos i en barnfamilj?

En sur prins

Danske prins Henrik sa nyligen att han inte vill bli begraven tillsammans med drottning Margrethe, vilket hänger ihop med att han är missnöjd över sin roll i kungahuset och tituleras prins istället för kung. Uttalandet skapade stor debatt i Danmark och vi undrar hur det kommer att påverka monarkins ställning i Danmark?

Detta diskuterar vi med Heidi Avellan, politisk chefredaktör Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad, som varit i Danmark och inte kunnat granskat skvallerpressen.

Programledare: Louise Epstein
Bisittare:Gunnar Bolin
Producent: Minna Grönfors