Jag sökte kontakt med min döda pappa

28 min

Nataschas pappa dog när hon var åtta år och allt sedan dess har hon saknat honom. När hon sen i vuxen ålder fick kontakt med ett medium förändrades allt.

Natascha bor i en liten by utanför Umeå men kommer från Petrozavodsk i Ryssland. När hon var två år skildes hennes föräldrar och hon kom att bo hemma hos sin mamma. Besöken hos pappan blev glesa under de sex år han levde efter skilsmässan.

– Jag var arg på honom. Arg för att han inte tog hand om mig. Och jag har saknat honom hela mitt liv, till och med nu idag, berättar Natascha.

En dag beslöt sig Natascha för att besöka Anna-Lena som i över 20 år förmedlat kontakt från andra sidan till tusentals människor som sökt upp henne.

När Natascha träffade Anna-Lena upplevde hon att hon fick kontakt med sin pappa och några andra döda släktingar. Besöket förändrade Natschas liv.

– Jag var en helt annan människa när jag gick därifrån. Anna-Lena förändrade mitt liv genom att jag blev mer säker på mig själv, och jag förstår att livet inte tar slut efter att man dör.

Musik som spelats i avsnittet

  • 11.16
    Nicolaï Ghiaurov - Anonymous: Stenka Rasin
    Nicolaï Ghiaurov
    Nicolai Ghiaurov Sings Russian Songs And Arias
    Etikett: Universal Music Ireland Ltd.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista