Företag som tar ställning i heta politiska frågor

40 min

En av de hetaste frågorna just nu är integration. Hur påverkar det företagsvarumärket att säga att man arbetar med en omdiskuterad fråga?

Hatstormar och hyllningar 

En av de hetaste frågorna just nu är migration och integration. Igår när Louise slöläste tidningen såg hon en stor annons från ett av Sveriges största matvaruföretag där de bl a berättar om ett av sina integrationsprojekt. Hur påverkar det varumärket att säga att man arbetar med en omdiskuterad fråga? Vi pratar med Anders Svensson, VD på Ica Sverige och varumärkesexperten Eva Ossiansson.

Julkonsumera rätt


Julen närmar sig och många undrar hur de ska göra för att inte överskrida sin budget. Så idag ska vi prata lite om hur ökad kunskap om hjärnan kan få oss att konsumera på ett sätt vi själva vill. Kognitionsvetaren och sparpsykologen Elin Helander medverkar. 

Alternativ till kondomer

Kanske är vi nära ett genombrott när det handlar om preventivmedel för män. Hur fungerar p-salvan om den blir verklighet? Och hur stor är sannolikheten för att män ska få lite mer att välja på än kondomer och åter kondomer. Läkaren Aleksander Giwercman förklarar.

Programledare: Louise Epstein
Bisittare: Thomas Nordegren
Producent: Jon Jordås

Musik som spelats i avsnittet

  • 15.23
    Kazzdanno - Chrismas special
    Album: Kzd Beats, Pt. 1
    Bolag: Initial Production
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".