P1-morgon fredag den 29:e december med Pia Fridén

Här finns inget ljud

Många självmord under nyår. Ny kritiserad myndighet invigs. Tillbakablickar från året som gått. Premiär för sista säsongen av Bron.

6.15: Flest svenskar begår självmord på nyårsdagen. Alfred Skogberg, som är generalsekreterare för organisationen Suicide Zero och fotbollsproffset Richard Magyar ambassadör för samma organisation, talar om orsakerna och vad vi kan göra åt problemet.
6.25: Utrikeskrönika signerad Sveriges Radios mellanösternkorrespondent Cecilia Uddén.
6.39: Enligt Sifo kommer en av de största frågorna inför valet nästa år att vara integration och segregation. Den första januari sjösätts en helt ny myndighet som ska jobba specifikt med att minska och motverka segregationen i Sverige, Delegationen mot segregation, men myndigheten har redan fått kritik från flera håll. Hör direktören, Inger Ashing, svara på varför myndigheten behövs. 
6.45: Hur var sportåret 2017? Radiosportens Christian Olsson ger oss höjdpunkterna.
7.18: Är en ny myndighet rätt väg för att minska segregationen i samhället? Debatt mellan Benjamin Dousa, vice ordförande (M) i stadsdelsförvaltningen Rinkeby-Kista och Lawen Redar, riksdagsledamot (S).
7.39: Anna Kinberg Batras avgång och skandalen på Transportstyrelsen. Det politiska spelets programledare Henrik Torehammar sammanfattar det politiska året.
8.15: Vad var det bästa som hände för miljön 2017? Susanna Baltscheffsky, producent för Sveriges Radio miljöprogram Klotet summerar.
8.20: Manusförfattaren Camilla Ahlgren berättar om sista säsongen av succéserien Bron.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista