• HANDBOLL ELITSERIEN
  Låg under i 45 minuter men hade en växel till.

  IFK Kristianstad såg länge ut som ett slaget lag men visade stark moral, kom ifatt och sprang förbi ett slutkört Ystad och tog därmed sin fjärde raka seger i elitserien

 • HANDBOLL, SM-SLUTSPEL
  Inledde starkt men Hammarby gav aldig upp

  IFK Kristianstad inledde slutspelet med seger efter att besegrat Hammarby i den första kvartsfinalen i bäst av fem. Efter en strålande start gick Kristianstad upp i en 6-målsledning och den släppte man aldrig, även om Hammarby kämpade sig tillbaka så vann hemmalaget till slut med två bollar, 24-22

 • HANDBOLL ELITSERIEN
  Segersviten längre och längre.

  IFK Kristianstad visade, återigen, att man just nu är Sveriges bästa handbollslag.

 • HANDBOLL ELITSERIEN
  Fredrik Ohlander storspelade i sin debut

  IFK Kristianstad fortsätter sitt segertåg. På onsdagskvällen kom lagets tolfte raka seger i elitserien när man pulvriserade H43 med 32-23.

 • HANDBOLL EHF-CUPEN
  Hade jätten i säcken men knöt inte till

  Trots en strålande inledning och ledning med 7 mål en bit in i andra halvlek så orkade inte IFK stå emot - utan föll till slut med två mål. Matchen slutade 27-29 till tyskarna som därmed har fördel inför returen på hemmaplan i Hamburg om 11 dagar

 • HANDBOLL ELITSERIEN
  Fjärde raka segern

  Det blev vinst för IFK Kristianstad igår när de mötte Halmstadslaget HK Drott på bortaplan. IFK vann med 10-måls marginal 22-32 (10-16)

 • HANDBOLL ELITSERIEN

  IFK Kristianstad kunde på torsdagskvällen bärga sina första poäng i årets elitserie i handboll. Man besegrade till slut Önnered med fem bollar men inledningsvis var spelet både krampaktigt och slarvigt.

 • Handboll
  Hade ledningen på slutet.

  Kristianstad förlorade Skånederbyt mot Ystad med 26-28 och har oväntat kammat noll poäng på de två inledande matcherna i handbollens elitserie, efter premiärförlusten mot Lugi. 

 • HANDBOLL, ELITSERIEN

  Inför en utsåld arena överraskade Lugi från Lund och tog bägge poängen med sig hem efter uddamålsvinst mot storfavoriten, IFK Kristianstad. Matchen stod länge och vägde - hela tiden med Kristianstadsfördel men Lugi var kyligast och stor matchhjälte blev Nemanja Milosevic som satte det avgörande målet med endast 30 sekunder kvar. En stor triumf för nye tränaren, Basti Rasmussen, som var glad som en lärka efter matchen.

 • IFK Kristianstad vann det första mötet borta mot grekiska Diomidis Argous i kvalet till EHF-cupen. Laget vann klart med 30-19 och nu väntar returmöte hemma i Kristianstad.

 • SM-semifinal, Handboll
  IFK körde över LUGI.

  Inför en fanatisk och högljud hemmapublik besegrade IFK Kristianstad på lördagskvällen Lugi med sju bollar i den första semifinalen i bäst av fem. Stor matchhjälte blev IFK:s målvakt, Dan Beutler, som hade en riktigt fin afton när IFK till slut vann med 30-23. Ny match i Lund på onsdag.

 • Handboll

  IFK Kristianstad visade ingen pardon utan mer eller mindre körde över Hammarby på måndagskvällen i en fullsatt Arena. Nu väntar en helskånsk semifinal mot Lugi.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista