Sabina Håkansson
1 av 2
Sabina Håkansson. Foto: Leif Jönsson/Sveriges Radio
Glassfrossa med Johan och Helene, som testar Sabinas glassar
2 av 2
Glassfrossa med Johan och Helene, som testar Sabinas glassar. Foto: Leif Jönsson/Sveriges radio
Förmiddag med Helene Persson

Bloggvinnarens bästa glassrecept

Sabina: Det finns ju över 3000 bakbloggar i Sverige
3:17 min

Sabina Håkanssons stora passion är att laga mat, baka och fotografera. I dagens Förmiddag ger hon tips på hur du gör hemmagjord glass.

Sabina bor i Kristianstad och hon gillar att experimentera med färger, former och strukturer. Hon har en egen bak- och dessertblogg, där hon kombinerar sina intressen matlagning och fotografering. 2014 vann Sabina Matbloggpriset Bästa bak- och dessertblogg. Kombinationen att baka sina stylade bakverk och sedan fotografera dem i olika, gärna annorlunda miljöer tycker hon är extra roligt.

I dag ger hon tips på hur man gör hemmagjord glass, utan glassmaskin och delar med sig av sina recept på Daimglass, mintglass med chokladkross och fläderglass med hallonsås. Recepten hittar du här

Här hittar du Sabinas Matblogg Sweet and simple

Du kan följa Förmiddag med Helene på facebook

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".