Bästa musiken - live

Robin Stjernberg, Sandi Thom och Göingeflickorna – P4 Kristianstad ger dig bästa livemusiken.

 • 1 av 4
  2 av 4
  3 av 4
  4 av 4
  LIVEMUSIK

  Mikael Neumann har många strängar på sin lyra - från legendariska danska rockbandet Shu Bi Duah till revy, såväl Tommarpsrevyn som Fredriksdalsteatern med Eva Rydberg. Mikael släpper ny platta med lite mer inspiration av countrymusiken, åt bluegrass hållet. Morgonen fick besök av ett gäng levnadsglada musiker.

 • 1 av 2
  2 av 2
  LIVEMUSIK

  Bluesperience är ett gäng som spelat sedan sedan hösten 2010. Tolkningar av bluespärlor, från Jimi Hendrix till Janis Joplin. Som bandet själv säger "It's Blues To The Bone - Svettigt prestigelöst i närvaro." Morgonen fick livemusik med en touch av Hendrix och Dylan.

 • livemusik

  Mighty Sisters bildades 2010 och består av Helén Jönsson, Helén Georgiadis, Gunilla Hylén och Iben Molin. Gunilla Hylén leder dessutom Österlen Gospel där hon i många år fått utlopp för sin stora passion för Gospelmusiken. 

  - Tillsammans känner vi att vi har ett andligt systerskap. Sången förenar oss än mer och vi litar på att det också kommer till uttryck i våra framföranden.

 • 1 av 8
  2 av 8
  3 av 8
  4 av 8
  5 av 8
  6 av 8
  7 av 8
  8 av 8
  Sandi Thom

  Med rötterna i Macduff, en liten stad norr om Aberdeen i Skottland tog hon hela världen med storm 2005 med sin "I Wish I Was A Punkrocker". Sandi är ute på en intim miniturné och uppträder på olika scener i Danmark och Sverige.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista