Öppet hus i Tivoliparken

Den 7 juni invigde P4 Kristianstad sommaren i Tivoliparken med underhållning av Calle Kristiansson, Boom Shakalack och finalen av Svensktoppen nästa.

Här finner du alla bilder och artiklar vi publicerade under dagen.

 • Tivoliparken

  Sofia Sandberg-Albihn vann P¤ Kristianstads uttagning till Svensktoppen nästa med låten Ring ding dong. Nu har hon chans att bli en av åtta finalister som gör upp på Liseberg i augusti.

 • 1 av 14
  2 av 14
  3 av 14
  4 av 14
  5 av 14
  6 av 14
  7 av 14
  8 av 14
  9 av 14
  10 av 14
  11 av 14
  12 av 14
  13 av 14
  14 av 14
  Tivoliparken

  Radio Kristianstads öppethuskalas under fredagen avslutades med ett framträdande av Calle Kristiansson.

 • Tivoliparken

  Sophia Sandberg-Albihn tog hem tävlingen Svensktoppen nästa i Kristianstad. Hon är nu en av 25 finalister från Sveriges Radios 25 lokala kanaler. En bit in i augusti väljer en jury ut åtta av dessa finalbidrag från de 25. Dessa åtta finalister tävlar och uppträder live på Lisebergs stora scen i direktsändning inför publik 25 augusti.

 • Tivoliparken

  Sändningarna i etern har upphört men sändningarna från Tivoliparken i Kristianstad är långt från över. Följ sändningarna via vår webbradio och missa inte Boom Shakalack, finalen i Svensktoppen nästa och Calle Kristiansson.

 • Då var vi igång med livesändningarna från Tivoliparken i Kristianstad.

  Först ut är Anders Liljeqvist från morgonsprogrammet.

 • 1 av 4
  2 av 4
  3 av 4
  4 av 4
  Kristianstad

  Just nu pågår förberedelserna för fullt i Tivoliparken. Under kvällen kommer vi att sända live från scenen. Lyssna på härlig musik av Calle Kristiansson och kora en vinnare i Svensktoppen nästa.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista