• Kristianstad
  Hundskolan.

  – Det är nästan som en andakt att möta klokskapen hos en gammal hund.
  Det säger hundexperten Charlotte Swanstein när hon nu nått fram till den gamla hunden i sin hundskola.

 • Kristianstad
  Här och nu.

  Hundexperten Charlotte Swanstein menar att en hund kan hjälpa oss människor att leva här och nu.

 • Ny familjemedlem.

  Var hundvakt en helg eller gör ett pricktest. Charlotte Swanstein talar av egen erfarenhet när hon rekommenderar den blivande hundägaren att testa allergi innan köpet blir av.

 • Förmiddag med Helene Persson
  Lugna ner.

  Finns det något mysigare än en katt som lägger sig tillrätta i knät och börjar spinna? Nu visar det sig att en katts spinnande också kan påverka vår hälsa positivt. Vår kattbeteendevetare Susanne Hellman-Holmström spinner vidare på den tråden och så pratar vi populära kattnamn.

 • Förmiddag med Helene Persson
  Vilken är din favorit?

  I dag är vår hundpsykolog Charlotte Swanstein tillbaka och svarar på dina hundfrågor. Vi pratar populära hundraser och hundnamn, som trendar.

 • Charlotte Swanstein och Susanne Hellman Holmström
  Förmiddag med Helene Persson
  Är du hund eller katt?

  Vår hundpsykolog Charlotte Swanstein och vår kattbeteenderådgivare Susanne Hellman Holmström, har inlett ett samarbete. I gemensamma föreläsningar, med ett stänk av humor, skall de "frälsa" Sverige och dela med sig av sina kunskaper om hund och katt.

  Är du hundens bästa vän eller älskar du katter mest?

 • Förmiddag med Helene Persson
  Listan kan bli lång.

  Fästingar, ormbett, allergier, "hot spots" och alla andra sommarfarligheter som kan drabba våra husdjur. Vår veterinär Ida Pettersson ger tips inför sommaren.

 • Förmiddag med Helene Persson
  Galen i katter
  3:24 min

  Gillar du katter? Är du en crazy cat lady? Hur jobbar en kattuppfödare? Det är några av de frågor som vår kattexpert Susanne Hellman Holmström tog upp i dagens program i Förmiddag med Helene.

 • Förmiddag med Helene Persson
  Lyssnare fick ställa frågor.

  Vår veterinär Ida Pettersson svarade under förmiddagen på lyssnarfrågor. Hon tog även upp några vanliga myter som hon får höra som veterinär och gav svar på hur det egentligen ligger till.

 • Förmiddag med Helene
  Dela dina bildbevis.

  Dygnet runt, i alla sorters väder och vind, finns de där. De hemlösa katterna. Joachim Henriksson, är med i en ideell kattförening som hjälper hemlösa katter i nöd. Lyssna på honom och vår kattexpert Susanne Hellman Holmström om katthem och deras verksamhet.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista