Personligt med Ingrid Elfstråhle

Alla har vi suttit på ett kafé och funderat över de som går förbi - vad de gör och vilka de egentligen är.

Med de funderingarna går reporter Ingrid Elfstråhle in under skinnet på kända och okända blekingar.

Vill du höra en intervju med någon du är nyfiken på? Kontakta: ingrid.elfstrahle@sr.se

 • Personligt

  För snart 30 år sen kom hans första skiva ut. Till våren kommer nästa och absolut inte den sista för låtar är redan inspelade för att räcka till närmare två skivor. Och i källaren hemma hos Ingvar Björnson finns både Klubb 23 och en egen studio, BIB-House.

 • Personligt

  När Solvig Ahlgren från Karlskrona en tidig morgon i mars månad 1995 som vanligt satte på Radio Blekinge fick hon höra att fler än 100 utvisningshotade flyktingar som flytt kriget på Balkan tagit sin tillflykt till Tyska kyrkan. Då ringde hon direkt och hörde efter om hon kunde hjälpa till. Och hon blev kvar i en månad.

 • Personligt

  Madeleine Gustafsson har gjort en resa. Från en blyg tjej som trivdes bra med att jobba i föräldrarnas mataffär till att bli arbetslös och idag driver hon eget företag som massör men hon utbildar också i massage och står inför stora klasser. Inte alls blyg. Men det var en lång väg dit berättar hon i Personligt.

 • Personligt

  Stig Hallberg från Svängsta började spela fotboll som tioåring och han visste direkt att det var i målet han hörde hemma. Och han är tacksam för allt som fotbollen har gett honom även om den också har tagit hans lillfingrar.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista