• Årskrönika 2013
  Eftermiddag i P4:s programledare minns 2013.

  När Sandra Skeppar, programledare i Eftermiddag i P4 minns tillbaka tar hon bland annat med dig på KulTuren. Hon minns också hur vi, tillsammans med er lyssnare tecknade den verkliga kartan över mobiltäckningen i länet - en karta som gav eko hela vägen till riksdagen.

  Detta och mycket mer hör du i hennes årskrönika - klicka på ljudklippet!

 • Årskrönika 2013
  Livet som reporter för Eftermiddag i P4.

  Reporter Dick Kardell som du ofta hör i vårt aktualitetsprogram Eftermiddag tar dig med runt i länet i sin årskrönika. Du får vara med om några av de mest intressanta mötena - lyssna på krönikan!

 • Årskrönika 2013
  2013 - ett förändringarnas år för hemsidan.

  Publik- och webbredaktör Emma Kvennberg pratar public service och firar förändringar på hemsidan när hon minns tillbaka på 2013.

 • Årskrönika 2013
  En årskrönika från sportvärlden.

  Sportreporter Jonatan Bergman tar oss med bakom kulisserna i sportens värld och delar med sig av hur det är att kommentera kronobergsk sport i ur och skur.

  Klicka på ljudklippet för att lyssna!

 • Årskrönika 2013
  Högt och lågt i P4 Morgon.

  Skor och särskrivningar står i fokus i Anne Marchals årskrönika. Hon är en del av P4 Morgon-gänget i sin roll som sidekick och jobbar också som webbredaktör och ser till att vår hemsida är uppdaterad.

  Klicka på ljudklippet för att lyssna på krönikan!

 • Årskrönika 2013
  Om den nya räddningsbåten.

  Nyhetssändare Thomas Graf, som också jobbar som reporter, tar oss med ut till sjön Åsnen. Där kommer man att få en ny räddningsbåt i vår eller i sommar efter flera olyckor med dödlig utgång på sjön de senaste åren. De boende i trakten ville samarbeta med Räddningstjänsten om att köpa in en bättre båt än den som finns i dag.

 • Årskrönika 2013
  En kamp som engagerade många.

  Det reporter Tomas Lindberg minns mest från det gångna året var när han i början av året rapporterade om ugglan Lisa som råkat riktigt illa ut.

  Hör om kampen för Växjöugglan Lisas överlevnad i hans nyårskrönika!

 • Årskrönika 2013
  Växten Sjögull ställde till det.

  Reportern Roger Bergvik minns tillbaka till sommaren och bad. Men han minns också växten Sjögull som har spridit sig med en enorm framfart i bland annat sjön Åsnen. Växten täpper igen sjön och hotar både djur- och växtliv samt framtida badminnen.

 • Årskrönika 2013
  Lyssna på årskrönikorna.

  Idag och på måndag delar vi på P4 Kronoberg med oss av det vi minns mest från året som har gått. Först ut är Lena Gustavsson, Michelle Hallberg, Per Brolléus, Martina Svensson, Therese Gabrielsson, Fredrik B Nilsson, Carina Bergqvist, Lena Pettersson, Anna Tigerström och Karin Ernstsson. Lyssna på deras årskrönikor här!

  Vad minns DU av årets som gått? Kommentera gärna!

 • Årskrönika 2013
  Oklara skolskjutsregler.

  Skolskjutsar fick stort fokus i våra nyheter under sommaren och hösten. Tolgbornas envisa kamp för sina barns säkerhet tvingade kommunpolitikerna i Växjö att ta skolskjutsreglerna på allvar - till glädje för alla barn på landet i Växjö kommun.

  Hör reporter Karin Ernstsson årskrönika om 10-åriga Stella Magnusson från Källreda som bodde 150 meter "fel" för att beviljas skjuts - något det efter P4 Kronobergs granskning blev ändring på.

 • Årskrönikan 2013
  Praoar högt.

  När reporter Per Brolléus ger sig ut så finns det ofta en gemensam nämnare mellan hans uppdrag - det låter. Och det låter mycket oavsett om han är Prao-Per som åker rallybil eller praoar som präst. Det låter.

  I Pers årskrönika får du höra hur det har, just, låtit när han praoat och provat zipline.

 • Årskrönikan 2013
  Äventyrligt med P4 Sommar.

  Reporter och programledare Carina Bergqvist var i somras ute på ett äventyr i P4 Sommar med snören, tölpar och skrek stanna. Vad gjorde hon? Ja hon var ute på sin första ridtur på en Islandshäst.

  Tillsammans med P4 Östergötland, P4 Kalmar och P4 Jönköping gjorde hon ett sommarprogram. Och detta är hennes minne som hon delar med sig till dig.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista