• EFTER TRE

  Dagens sommargäst är Anders Forsberg, huvudtränare för Modo hockeys herrar. Men han har inte alltid sysslat med ishockey; ett tag var han förbundskapten för svenska puckelpiståkarna och en period tränare för långdistanslöpare från Tanzania. Han berättar hur han ser på ledarskap, och hur man får en grupp att fungera bra ihop.

 • VÄSTERNORRLAND

  Emelie Forsberg från Härnösand är bäst i världen på skyrunning, det vill säga att springa i bergig terräng på hög höjd. Emelies passion för berg har bland annat fört henne till lopp mellan vulkaner på Kanarieöarna, men även till ett boende i norska fjällen. I kväll springer hon Drakloppet i Sundsvall.

 • Örnsköldsvik

  Dagens sommargäst Bodil Sidén från Örnsköldsvik är moderat och sedan i maj pressassistent åt migrationsministern. Hon tycker det är viktigt att man som människa drivs av idéer och engagemang, och själv säger hon att hon brinner för jämställdhet.

 • Efter tre

  Dagens sommargäst är den bloggande bokhandlaren i Sundsvall, Lennart Bergström. Han har med sig flera tips på bra sommarläsning. Men han berättar även om sina andra stora intressen: flyg och dans. Och naturligtvis om Svenska Deckarfestivalen som i höst ordnas i Sundsvall.

 • Dagens sommargäst Sara Jonsson vill se handling och inte bara prat. Från och med i morgon är hon ny kommunchef i Ånge, och alltså högst ansvarig för att saker blir gjorda där. Men hon har även ett extraknäck – som pilatesinstruktör. Och så älskar hon skogarna och sjöarna i Västernorrland.

 • Efter Tre

  Dagens sommargäst Lina Eklund är kanske mest känd som gladiator i TV-produktionen gladiatorerna. Hon är dessutom utövare av kampsporten MMA och är personlig tränare.

 • Efter Tre

  Jessica Falk är artist, låtskrivare och föreläsare. Hon kommer från Anundgård och Nashville. Det var via resorna till USA som karriären tog fart. Ny nu ska hon bland annat uppträda med Nashvilleprofilen och multimusikern Charlie McCoy i Sverige i september. 

 • Efter Tre

  Sommargästen Ewa Hägglund kom till Sverige från Polen 1975 och driver idag en revisorsfirma i Sundsvall. Dessutom hjälper hon andra som vill starta eget, som rådgivare hos Nyföretagarcentrum och ambassadör för kvinnors företagande.

 • Efter Tre

  Dagens sommargäst är Jens Nilsson, skådespelare från Örnsköldsvik, Indal och Sundsvall. Han är känd för sina roliga ståuppnummer som mer baserar sig på mimik och kropp än på tal. Han har medverkat i flera av Teater Västernorrlands uppsättningar samt i Teater Sojas "Spelet om Stenstan".

 • EFTER TRE

  Dagens sommargäst heter Lisa Phillips. Hon är doktor i psykologi och bor i Laguna Hills i Kalifornien. När hon var 19 år och åkte till USA så hette hon Lisa Holopainen. Meningen var att hon bara skulle åka på en kort tripp för att se sig om efter gymnasiet. Men hon blev kvar i Kaliforninen, utbildade sig under nio år till psykolog, gifte sig och blev Lisa Phillips.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista