• Kåserier från JB-gymnasiet

  Hon har bra minne, åtminstone i vissa situationer och skriver gärna fler kåserier. Emilia Rydberg, 16 år, är en av de elever på John Bauer-gymnasiet i Västerås som har tränat så bra på konsten att kåsera att de får medverka i radio.

 • Kåserier från JB-gymnasiet

  17-åriga Lina Wennberg går årskurs 1 på John Bauer-gymnasiets samhällsvetenskapliga och estetiska programmet med inriktning media. Här kåserar hon om livet i byn - på gott och ont.

 • Kåserier från JB-gymnasiet

  Det handlar om att göra ett val och sedan vara nöjd med sig själv, även om man har tunt hår eller gubbfett på magen. Sofia Täckdal, 17 år, är en av de elever på John Bauer-gymnasiet i Västerås som kåserar i P4 Västmanland.

 • Kåserier från JB-gymnasiet

  Att vara tonåring innebär inte bara en lockande framtid utan också en i många fall ångestladdad nutid. Cecilia Törngren González, nybliven 17-åring, är en av eleverna på John Bauer-gymnasiet i Västerås som får sina berättelser publicerade i P4 Västmanland.

 • Kåserier från JB-gymnasiet

  Sex elever på John Bauer-gymnasiet i Västerås skolan får sina kåserier sända i radio och publicerade på webben. Det är elever i årskurs 1 på samhällsvetenskapliga och estetiska programmet med inriktning media. Johanna Carlsson, 16 år, tar upp ett hett ämne, speciellt i vintertid.

 • Kåserier från JB-gymnasiet

  Elever på John Bauer-gymnasiet i Västerås har tränat på konsten att kåsera. Det handlar om eleverna i årskurs 1 på samhällsvetenskapliga och estetiska programmet med inriktning media. Först ut är Kevin Ohlsson, 17 år.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista